Bejelentkezés: +36-70-773-52-25
Korpácsi Éva - kép

Lifeness

"Az élet rövid, a művészet végtelen." , mondta Hippokratész.

A Lifeness pedig maga a minőségi élet művészete.

Gyakran megfeledkezünk magunkról a családi elkötelezettségek, a munkahatáridők és egyéb teendőink miatt, háttérbe szorítjuk testünk- lelkünk magasabb rendű szükségleteit egyaránt.

A Lifeness innovatív, dinamikus, energikus életérzés, mely során konkrét eredményeket láthat, miközben jól érzi magát.

1. Letisztultság, elegancia

A Lifeness- program résztvevői olyan lányok és fiúk, nők és férfiak, hölgyek és urak, akik megfogalmazták fitnesz céljukat. Teljes tudatában vannak annak, hogy igényes, precíz munkával, önmaguk szellemi és testi fejlődésével együttesen ötvözve kívánnak eredményeket elérni, feladatukat teljesíteni.

Elfogadják, hogy amennyit előrehaladásukba fektetnek, annyit fognak eredményként viszontlátni.

Ez a cél, számukra felismerhetően eltér a média által sugárzott mainstream, azaz "fősodor" irányától. Nem akarnak fitnesz bajnokok lenni, nem szeretnének szintetikus szerek vagy akár konkrét műtéti beavatkozások használatával fitnesz versenyeken megmérettetni magukat, díjakat nyerni, valamint gyors eredményt kevés munkával elérni.

Ugyanakkor igényt tartanak a FŐDÍJRA: a minőségi életre, melyben magukra találnak, testi- és szellemi energiáik egyensúlyba kerülnek. Hétköznapi feladataikat hatékonyabban és eredményesebben tudják ellátni.

Elérik a Flow- érzést és megvalósítják a Lifeness fundamentumát: EGY JOBB ÉLETET.

2. Tudatosság

Közösen kidolgozunk egy személyreszabott edzéstervet az Ön speciális szükségletei, igényei és lehetőségei alapján. Különböző modern technikák és technológiák sokasága áll rendelkezésre, hogy a leghatékonyabb gyakorlatokat tudjuk megválasztani. 

A Lifeness program a fenti módszerek felhasználásával, megfelelő kitartással, illetve táplálkozással kombinálva, azokat az eredményeket fogja hozni, amire vágyik.

3. Figyelem, törődés

A Lifeness kiemelten lényegesnek tartja a rendszeres és online kapcsolattartás mellett az után követést, az edzések logolását, nyilvántartását. Vagyis azt, hogy az edzésmunka rendszeres és folyamatosan kontrollált tevékenység legyen és az Ügyfél életmódjának részévé váljon.

4. Egyensúly

Speciális igényű Ügyfelek számára komplex, célzott rehabilitációval kombinált edzések megvalósítására is lehetőség nyílik, legyen szó akár sport, akár baleseti sérülések nyomán bekövetkező elváltozásokról vagy veleszületett rendellenességekről.

Cél a rehabilitációval, valamint gyógytornával ötvözött edzésprogramok által- a komplexitáson kívül- az életminőség javítása.

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon