Bejelentkezés: +36-70-773-52-25

Táplálkozási tanácsok

A célok elérésének és megtartásának érdekében a személyi edzések mellett lényeges szerepet kap az egészséges táplálkozás megválasztása. Rengeteg tévhit él a köztudatban, számtalan egészségre káros fogyókúra. Gondoljuk át, hogyan hat mindez a szervezetünkre, a fizikai teljesítőképességünkre, a kedélyállapotunkra! Vajon életmódszerűen mennyire fenntartható az esetlegesen gyorsan elért testsúlycsökkenés?

A személyi  edzések mellett szó kell, hogy essen a főbb táplálkozási hibákról, az energiát szolgáltató tápanyagokról, a tervszerű és kontrollált táplálkozásról.

Testmozgás

A sportolás fokozza az endorfin termelést- a mozgás boldoggá tesz.

Testmozgás után garantáltan javul a közérzet, megtisztulnak a gondolatok, távoznak a mérgek és más perspektívából látszódik az élet.

Egy hosszabb futás után felfrissül az elme, a jóga megnyugtat és nyitottá tesz, box edzés során elszáll a harag. Mind mind hozzájárul az állapot fejlődéséhez. Számtalan problémára megoldás a sport. Egy kemény nap után nagy levegő és indulás!

Próbáljunk ki több mozgásformát(személyi edzés, csoportos órák, cross training, Pilates, futás stb.) és döntsünk amellett, amit szívesen végzünk.

A mozgás terápia, a mozgás öröm.

Regenerálódás, pihenés

Egyre több információhoz jutunk, több választási lehetőség tárul elénk. Mindezt használhatjuk hasznosan.

Koncentráljunk a célokra, ugyanakkor iktassunk be pihenőidőt.

Figyeljünk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvásra, valamint az edzésterhelések gyakoriságára.

Igy elkerülhetjük a sérüléseket, valamint a túledzettség állapotát. 

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon