Bejelentkezés: +36-70-773-52-25
Korpácsi Éva - kép

Edzésterv készítés

Az edzéscélok megbeszélése és az állapotfelmérés után edzésterv készül, melyet a betanítást követően az Ügyfél önállóan használ. Bizonyos időközönként (Egy edzésterv max. 6 hétig elegendő) konzultációra kerül sor.

Személyi edző segítségével Budapesten, outdoor vagy indoor edzés keretein belül dolgozunk. Budapesten a személyi edző az Ügyfél saját otthonában is elvégzi a szükséges felméréseket és összeállítja az ott végezhető gyakorlatsorokat.

A személyi edzővel történő testmozgás során az Ügyfél fejlődése a cél, személyi edző Önért van. Lényeges az egyéni edzések során az időközbeni edzésterv módosítás, a változások rendszeres, időszakonként történő elemzése.

A személyi edző a tréningek során nagy hangsúlyt fektet az állóképesség, az izomerő fejlesztésére, valamint a gerinctornára, stretchingre. Így áll össze a komplex edzésprogram.

Lifeness edzésterv- program

- Az Ügyfélnek nem kell fizikailag edzőterembe mennie, ugyanis számos telekommunikációs eszközzel megoldható az is, hogy az edzésprogramot vezető edző konzultáljon a klienssel.

- A távedzés technológiák egy másik fontos eredménye, hogy mérhetővé teszi, hogy az Ügyfél tényleg elvégezte-e a számára előírt edzéstervet.

- Kiemelt előnye a programnak az edző virtuális jelenléte és szükség esetén online instruálása, azaz a meghatározott feladatok kontrollja, az eltervezett edzés megvalósulása azáltal, hogy a program résztvevője emlékeztető jelzést és kiértékelést kap az edzőtől a vállalt feladata végrehajtására vonatkozóan.

- A Lifeness- program kiemelten lényegesnek tartja a rendszeres online kapcsolattartás mellett az utánkövetést, az edzések logolását, nyilvántartását.

- Az edzés befejeztével az adatok feltölthetők és ellenőrizhetőek, így a személyi edző által kontrollálható a fejlődés üteme és mértéke, valamint az aktuális fizikai állapot.

Kapcsolatfelvétel

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon