Bejelentkezés: +36-70-773-52-25
Korpácsi Éva - kép

Személyi edzés

A személyi edzés egyéni és célzott edzésprogramok végzését jelenti, szoros együttműködésben egy tapasztalt edzővel. Ez lehetőséget teremt arra, hogy személyre szabott terv alapján dolgozz a kitűzött céljaidért, legyen az fogyás, izomépítés vagy általános erőnlét javítása. Az edzések igy nem csak hatékonyak lesznek, hanem élvezetesebbek is.

Olyan lányokkal és fiúkkal, nőkkel és férfiakkal, hölgyekkel és urakkal dolgozunk együtt, akik megfogalmazták fitnesz céljukat. Teljes tudatában vannak annak, hogy igényes, precíz munkával, önmaguk szellemi és testi fejlődésével együttesen ötvözve kívánnak eredményeket elérni, feladatukat teljesíteni. Elfogadják, hogy amennyit előre haladásukba fektetnek, annyit fognak eredményként viszontlátni.

Ez a cél, számukra felismerhetően eltér a média által sugárzott mainstream, azaz "fősodor" irányától. Nem akarnak fitnesz bajnokok lenni, nem szeretnének szintetikus szerek vagy akár konkrét műtéti beavatkozások használatával fitnesz versenyeken megmérettetni magukat, díjakat nyerni.

Ugyanakkor igényt tartanak a FŐDÍJRA: a minőségi életre, melyben magukra találnak, testi- és szellemi energiáik egyensúlyba kerülnek. Hétköznapi feladataikat hatékonyabban és eredményesebben tudják ellátni. Elérik a Flow- érzést.

A személyi edzés előnyei:

 • Prevenció, azaz megelőzés. A gyakorlatok szabályos végrehajtásával elkerüljük a sérüléseket, valamint hatékonyan dolgoztatjuk meg a testet
 • Személyre szabott edzéstervezés
 • Személyi edzésen csak veled foglalkozok, az te edzéscélod a fontos
 • Az edzések mellett táplálkozási- és életmódbeli kérdésekben is állok rendelkezésedre ,valamint lehetőséged van táplálkozástudományi szakemberrel is konzultálni
 • Alapanyagcsere és napi energiaszükséglet meghatározása
 • Változatos eszközök alkalmazásának köszönhetően többféle gyakorlat megismerésének lehetősége
 • Személyi edzőként támogatlak, motivállak
 • A kívánt célok eléréséhez fontos, hogy az edzések intenzitása megfelelő legyen, elkerülve a túl alacsony vagy túl erős terhelést.
 • A fizikális fittség mellett a rendszeres testmozgás jó hatással van a mentális fittségedre, a stressz- oldásra
 • Rendszeresen konzultálhatsz velem
 • Gyógytornászként preventív gerinctréninget oktatok és tudatos életmódra nevelést végzek

 

Mi történik első alkalommal?

 • Beszélünk az edzéscélodról, mi várható a személyi edzéstől, illetve mennyi időt szánsz a mozgásra. A beszélgetésből az is kiderül számomra, van-e edzésmúltad, milyenek a táplálkozási szokásaid, van-e bármilyen egészségügyi problémád, ami nagyon lényeges lesz az edzéstervezés során. Kiderül az is, hogy a nap melyik szakaszában valósítható meg az edzésed és megtekintheted a helyszínt.
 • Állapotfelmérés: Az állapotfelmérés során testsúly, testmagasság és testösszetétel mérése és elemzése történik (testzsírszázalék mérése elektromos készülékkel). Erő- állóképesség és mozgáskoordináció felmérése. A megfelelő tesztek kiválasztása után, mely több tényező függvénye (nem, életkor, korábbi edzésmúlt, cél, egészségügyi állapot)végrehajtjuk a különböző nehézségi fokokból álló feladatokat, hogy teljes képet kapjak az aktuális állapotodról.
 • Edzéstervezés: A teszteredmények alapján összeállítom a saját edzéstervedet és elkezdjük a célok megvalósítását.

 

Lehetőségek:

 • Személyi edzés privát teremben

Személyi edzéseimet privát teremben tartom. Nálunk nyugodt körülmények között tudsz gyakorolni. Rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök, mint például TRX, kézisúlyzók, gumiszalagok stb.

Személyi edzések helyszíne: 1117 Budapest, Sopron út 19.

 

 • Edzésterv készítése

Az edzéscéljaid megbeszélése és az állapotfelmérés után elkészül az edzésterved, melyet a betanítást követően önállóan tudsz használni. Bizonyos időközönként (Egy edzésterv max. 6 hétig elegendő) konzultációt tartunk, ahol a fejlődésed érdekében módosítjuk az edzéstervedet.

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Gyógytorna, Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon