Bejelentkezés: +36-70-773-52-25

Pulzuskontroll

A kardiovaszkuláris rendszer edzése is hozzátartozik a komplex edzéstervezéshez, mely alatt a szív és légzési rendszer kondicionálását értjük. Valamint a  folyamatos pulzuskontroll, ami nélkül  a személyi edzések során a terhelés intenzitásának ellenőrzése nem lehetséges.

Segítségével sikeresen haladunk a kijelölt edzéscél felé, hiszen a pulzus célzónák határértékein belül maradva teljesítjük az edzésfeladatot, legyen szó regeneráló edzésről,zsírégetésről, állóképesség fejlesztésről.

Edzés elején az adatokat (súly, magasság, születési dátum) elmentjük, a jeladóval ellátott öv és a karóra segítségével dolgozunk.

Hogyan működik?

Elektromos jel felvétele történik: Own- Zone- vagyis saját zóna megállapítása. Ez tulajdonképpen egy márkanév, ami mögött a HRV (Head rate variability) áll.

Tudományos felfedezés, szívfrekvencia változást jelent és az egyes szívösszehúzódások között eltelt idő különbségét mutatja meg.

Személyi edzés után pedig az óra összefoglaló adatokat jelenít meg az adott edzésről/ funkcionális edzés, zsírégető edzés, állóképesség fejlesztő edzés/ Így láthatóvá válik az edzés során elégetett kalóriák és az elégetett kalóriák zsírszázaléka, valamint a zsírégető és a fitness zónában töltött idő.

Személyi edzés során a pulzuskontroll hozzásegít az eredmények hosszú távú nyomon követésében, az edzésadatok áttekintésében. 

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Gyógytorna, Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon