Bejelentkezés: +36-70-773-52-25

Senior torna

Külföldön teljesen természetes, hogy a senior korosztály is rendszeres résztvevője a különféle csoportos óráknak, melynek során a kedvező fizikai állapot megőrzése mellett a lelket is építjük. Nem csak a testünket tréningezzük, hanem a közösséghez tartozás élményét is magukkal viszik az órát látogató Hölgyek és Urak.

2013 őszén kerültem kapcsolatba a senior korosztállyal.

A számos pozitív élettani hatás miatt a torna különösen alkalmas testedzés az idősebb korúak számára.Természetesen az órák mozgásanyaga, a terhelés intenzitása alkalmazkodik a résztvevők életkorához, egészségügyi állapotához.

Az óra könnyen követhető, nem tartalmaz bonyolult kombinációkat. A torna tartalmazza a Pilates- gyakorlatok módosított változatait.

Lényegesnek tartom, hogy vendégeim tudják, milyen feladatot miért végzünk. Ezért óra közben a folyamatos információátadással a célom ismereteik bővítése, a mozgássorok helyes kivitelezésének elősegítése, ezáltal a hatékonyság elérése, a sérülések elkerülése.

Rendszeres testmozgással lassítható a szív és keringési rendszer teljesítőképességének csökkenése, az izomsejtek leépülése, valamint az időskorral járó betegségek kialakulása. 

Az edzések az óra eleji bemelegítést követően, könnyű és közepes intenzitáson zajlanak a kellemes elfáradás érzet eléréséig, majd ezt követően gerinctornával és nyújtó gyakorlatokkal zárjuk a közös mozgást. 

 

Ha tetszett ossza meg. Köszönöm!

Kapcsolatfelvétel

Személyi edzés, Budapest. Kérdés vagy észrevétel esetén hívjon vagy az online kapcsolatfelvétel űrlapot is használhatja. 

Kérem várjon....
Kérem várjon